19 Mayıs 2010 Çarşamba

Patentle Kazanmak kitabı (Kâr Getiren Patent Stratejileri)

Linkler:





Av. Ali ÇAVUŞOĞLU’ nun Kar Getiren Patent Stratejileri PATENTLE KAZANMAK isimli yeni kitabı çıktı. Bu güne kadar birçok gazete ve dergide yayımlanmış makale ve inceleme yazıları bulunan Ali Çavuşoğlu; Kar Getiren Patent Stratejileri PATENTLE KAZANMAK isimli kitabını yayınladı.

Fikri ve Sınaî Mülkiyet konuları hakkında uzun süren çalışmalarının ardından kaleme aldığı kitapta patentlerin tescilinden ticarileşmesine, ekonomiye katkısına ve buluş yaparak daha çok kazanmanın metotlarının anlatıldığı birçok başlığa yer verdiğini açıkladı.

Ali ÇAVUŞOĞLU Kar Getiren Patent Stratejileri adlı kitabı Adres Patent ‘ten temin edinilebileceğini sözlerine ekledi.

Kitaptan bazı konu başlıkları…
Buluş Nedir? Patent Nedir? Buluşların Patentle Korunması İçin Hangi Şartlar Gereklidir? Yazılımlara Patent Alınabilir Mi? Patentlerin Önemi Nedir? Buluşları Patent İle Korumanın Avantajları Nedir? Patentlerin Ticarileştirilmesi; Patent Veritabanlarından Kobiler Nasıl Yararlanır? Patentlerin Fuar Görevi; Patent Bir Teknolojik İstihbarat Aracıdır! Yeni Ürün Geliştirmede Trend Belirleme; Triz den Nasıl Faydalanılır? Patent Fabrikası Metodolojisi; Patent ve Tasarımlarla İlgili Tavsiyeler; Buluş Yaparak Daha Çok Para Kazanmak İster misiniz? Rekabet Stratejisinde Patentin Yeri; Patent Seferberliği Başlatmalıyız; Patent Teşvik Sistemi…

Kimdir? Av. Ali ÇAVUŞOĞLU
Profesyonel Tecrübe; Birçok gazete ve dergide yayımlanmış makale ve inceleme yazıları bulunan Ali Çavuşoğlu; yerli ve yabancı müvekkillere Marka, Patent, Endüstriyel Tasarım ve Coğrafi İşaretler konularında tescil ve takip işlemlerinin yanı sıra hukuki danışmanlık yapmaktadır. Halen Adres Patent şirketinin Genel Müdürü olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Daha önce 2002 yılında yayınladığı Patent Ve Marka Rehberi isimli kitabından sonra okuyucularının karşısına PATENTLE KAZANMAK! İsimli kitabıyla çıkıyor.

Uzmanlık; 1997 yılında Türk Patent Enstitüsü’nün düzenlediği Marka ve Patent Vekilliği sınavını kazanarak; ‘Marka ve Patent Vekilliği’ Unvanını almıştır. 2000 yılından itibaren de ‘Avrupa Patent Vekilliği’ unvanını almaya hak kazanmıştır.

Nitelikler; Musiad, Lasiad, Asiad ve Mesiad İşadamı Derneklerine üye olan Av. Ali Çavuşoğlu, patent bilincinin yerleştirilmesiyle ilgili konularda seminerler vermektedir.

Eğitim; 1995 yılında İstanbul Üniversitesi, Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Çavuşoğlu, 1996 yılında Türkiye Barolar Birliği’nce verilen Avukatlık Ruhsatnamesini almıştır.


ADRES PATENT MARKA
DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ.'nin
kitap-indir.blogspot.com okurlarına armağanıdır...

Telefon: 0 212 347 89 89
Faks: 0 212 356 41 81

Linkler:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Popüler aramalar | Kitap indir | ebook download | kitap özetleri | bilgisayar kitapları indir | roman indir | dini kitap indir | sanal kitap | kitap oku